peace and love!

Då var man hemma. Har haft några dagar på mig att försöka återhämta mig efter denna fantastiska vecka som man sent kommer att glömma och för er som inte vet vad jag pratar om så är det självklart peace and love som var i borlänge förra veckan. Veckan kan bara beskrivas som GRYM.
De senaste dagarna har jag bara vilat och jobbat lite men också som ni ser förändrat bloggen ganska mycket hade tröttnat på den gammla designen vilket jag har en tendens att göra men denna gillar helt klart godkännt. eller vad säger ni? Det finns fortfarande lite buggar eller vad man ska säga vissa länkar över headen funkar inte men det bror på att jag inte har något att lägga i vissa katigorier men det kommer att komma så smått. Men när ni ska komentera så kommer ni se att inte hela designen finns på den sidan där ni kommenterar med det ska jag fixa så fort jag har tid.
Annars måste jag bara säga att det är så sjukt jävla varmt ute inte för att klaga men det är fan 34 grader ute, det är vid sånna här dagar man önskar att man hade pool.
Har ju inte heller blivit något fotograferande på senast av självklara andledningar men något måste man ju lägga upp i varje inlägg så efter lite letande fick det bli denna.


Kommentarer
Postat av: FINA

cool bild!

2009-07-02 @ 18:05:00
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Alicia

Har precis tagit en liknande bild! Snygg var den.

2009-07-02 @ 18:29:56
URL: http://soetkofta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0