20/9

2009-09-20 @ 15:38:58


I helgen har min mormor varit här och vi kände för att vinna lite pengar eller ganska mycket hoppades man väll på igentligen. Men iallfall gick vi och köpte triss både igår och idag, vi har nog tillsammans köpt 15 triss lotter under helgen men inte vann man något över 50kr!

Besök från västervik

2009-09-13 @ 18:42:10
I fredags efter skolan så han man bara komma hem och ta det lungt ett litet tag inan kusinen med familj kom för att spendera helgen här och det betyder ju fullfart och roligheter. Under fredags kvällen var vi bara hemma och tog det lungt för på lördagen skule vi upp hyfsat tidigt för att Jakob skulle in till stan och bli plåtad av en tjej som hette Angelina så jag och kusinen och Angelnina och hennes kompis Johanna vadrade genom stan och tog modellbilder på kusinen och resultatet värkade bli riktigt bra. Idag har jag jobbat och kusinen har åkt hem så nu är allt som vanligt igen.Mer från N&Y

2009-09-03 @ 16:46:02


När vi var i New York så passade vi på att flyga helikopter över Manhattan och för er som läser tidningarna eller ser på nyheterna kanske ni har sett att det var en helekopter som krachade i Hudson floden för ett tag sen och det var då vi var där och det var samma helikopter från samma bolag som vi hade flygt med bara ca 10 timmar innan.

B&H Photo

2009-09-01 @ 16:29:51
Tänkte bara komma med ett lite försenat resetips för de som funderar på att åka till New york, och detta tips är inriktat lite mer på de som har ett kamera intresse. Har ni det så är det nästan ett måste att besöka B&H Photo för det är himmelriket för en kamera intreserad person allt finns och det är bara att klämma och känna hur mycket man vill på alla nya kameror. Ni som inte kan vänta till ni kommer dit och får se det med egna ögon får här några bilder.