västervik bilderna som aldrig tar slut!

2009-05-31 @ 20:35:49
Bilderna tar ju aldrig slut men det kan jo bro på att kamerorna gick varma där nere fotograf kusinerna gick loss totalt och det resulterar ju i mängder av bilder som kan dycka upp här vilket vi gillar! Ska ju snart ner dit igen för att fota jakobs student och sen ska vi övertala fanny att ta sig tid att vara modell åt oss inte för att jag varken har pratat det till henne eller jakke men så är det bara! det har jag bestämt. Man får bara hoppas att vädret är lika härligt som det var idag helt galet typ 40 grader i solen man dog ju typ fast man ska ju inte klaga men heregud va nästan dödligt varmt det var. Jag fick också en påminelse om att flikarna under hedern inte funkade och det hade jag ju totalt glömt bort att jag inte lakt in rätt länkar till dem men det ska ordnas.
Ut och ta vara på solen nu!

woho

2009-05-27 @ 18:02:18
Efter att ha varit sjuk i 2 dagar så började jag nästan krypa på väggarna och bestämmde mig för att vara frisk och stack iväg för att kolla på en tjejkopis föreställning på kulturama och man kan inte säga annat en att dom är otroligt duktiga och jag fick självklart agera fotograf vilket är kul har dock inte kolla på alla bilder men har iallfall hittat vad jag tror är mina favoriter men kan inte betämma mig vilken som är bäst det är samma "händelse" men ena bilden är liggande och andra stående vilken tycker ni är bäst?

Senare ikväll kommer det bli att se på champions league hemma hos en kompis med lite folk vilket lär bli kul!

bilderna är tagna med: Canon EOS 5D Mark II + 24-105f/4
 ISO:6400
Bländare:4
slutartid: 1/60 & 1/100

sjuk!

2009-05-26 @ 17:03:30
Att vara sjuk är ju typ galet tråkigt! Det är skönt att få sova ut men sen när det har gått några timmar och man har gjorrt allt man kan göra hemma så börjar det blir riktigt seg. Men för att bli på bättre humör så kan man ju alltid laddda up lite bilder och hoppas alla friska personer lever livet!

cropa bilder

2009-05-25 @ 14:39:29
Det pratas ju mycket om hur många megapixlar man ska ha och vissa tror att den kameran med mest pixlar är bäst men jag tänker inte lägga fram min åsikt i megapixelfrågan utan bara visa när det kan vara bra att ha många megapixlar.
Min kamera har 21,1 megapixlar vilket gör att jag kan cropa bilder på detta sett!
Orginalbilden.

Nu samma bild fast jag har cropat den!

visst är det coolt att man kan plocka fram fågeln på detta sett utan att förlora jätte mycket ibildkvalitet?

mera västervik åt folket!

2009-05-24 @ 17:46:39
Puhh äntligen hemma efter en dag av hårt jobbade på ica men det är ju så kul att jobba där så det gör inget! Igår va jag ute med lite folk i rålis och chillade lite för att sen gå in på donken för att avnjuta deras underbara nattmeny säger bara dubbel qpcheese sjukt gott!
Efter jag har ätit vilket jag ska göra om ett litet  tag så ska jag ut med några polare och göra något vad får vi se men nu ska jag försöka ta igen mig efter degens arbete!hemma igen!

2009-05-23 @ 19:17:56

N är jag hemma igen. Känns faktist lite tråkigt efter att ha haft några superdagar hos kusinen och träffat as sköna människor. Jag och kusinen har väll mest sprungit runt med kamrorna i handen och plåtat så nu finns det bilder så det räcker och blir över vilket vi gillar. TACK för riktigt bra dagar kusinen!
När vi tog bilden ovan så kom det förbi och frågade om det plåtades för årets badpojke vilket va lite kul.
Men nu ska jag fortsetta deppa över att jag inte bor i världens bästa stad västervik!!

Småland

2009-05-22 @ 19:54:39
Just nu sitter jag "hemma" i Västervik! har varit ute med kusinen hela dagen sprungit runt på stan lite för att sen ta en liten fotorunda vilket resulterade i riktigt många bilder så nu blir det uppdateringar! Va tycks?
Mer bilder kommer senare..


bilder

2009-05-20 @ 17:03:22
känner att det är god tid att visa lite bilder som är tagna med den nya kameran har inte gått ut lagt ner alltför mycket tid då jag inte har hunnit men bara så att ni och även jag ska få se hur bilderna blir här på bloggen och om vi kan märka någon skillnad i kvalitet mellan denna och den förra och tänk på att dessa är oredigerde


Canon eos 5D mark II

2009-05-19 @ 21:25:09
Nu äntligen har jag köpt den min nya kamera en canon eos 5d mark II som är en riktigt grym kamera om jag får säga det själv men känner att jag inte tänker gör något längre blogg inlägg av detta utan måste fortsätta känna på nya kameran. Men ni får en spec lista för kameran:
Sensor i fullformat, 36 x 24mm CMOS med 21,1 effektiva Mpixel
- Automatisk dammreducering
- 3,0' LCD med VGA upplösning (3 x 307.200 pixel) och 170° betraktningsvinkel
- Magnesiumchassi med allväderstätning
- Ny Digic IV processor
- Live View-läge även med filmning i full HD 1080p (1920x1080 pixel)
- Remote Live View via USB eller WiFi
- Seriebildstagning 3,9 bilder/sek upp till 13 RAW / 310 JPEG med UDMA minneskort
- 9+6 AF punkter
- Förbättrat menysystem med Quick Control

och självklart bild på härligheten!

körkort

2009-05-16 @ 14:05:33
Idag blev det att gå upp tidigt eller jaa jag skulle vara och på den där handledar utbildningen kl 9 i morse och jaa den var ju ganska seg men endå väldigt bra så snart kommer jag glida runt på vägarna där ute.
Det är ju bra väder idag också men vet inte riktigt vad jag ska göra i dag men i och försig kom jag hem för en 1timme sen så har inte hunnit planera så mycket men nu får  får det bli en avslutande bild på det hela!


nya bilder!

2009-05-15 @ 16:26:44
Sitter här och är på toppen humör för idag har jag varit ledig från skolan eller vår svenska lärare tyckte att vi inte behövde komma på lektionen för att vi hade jobbat så bra med ett projekt och matte läraren sa att vi kunde jobba hemma och då var det onödig att åka till skolan bara för idrotten så jag stanna hemma.
Sen så börjar det närma sig att jag ska köpa en väldigt efterlängtad sakt men det får vara hemligt ett tag till.
men det bästa med denna dagen är att vi har bokat biljetter till new york i augusti sjukt taggad på det.
Sen är det ju super väder idag så fick bli lite sommriga bilder!
Design

2009-05-14 @ 15:04:07
Jaa jag va ju inte riktigt nöjd med förra designen då sido spalten hoppade ner för många så tänkte at nu ska jag fan fixa en ny där allt ska vara på rätt ställe.För mig så funkar nu designen i samtliga webläsare och ser riktigt bra ut enligt mig kan fortfarande vara lite små saker som ska fixas men men. Nu till saken min kusin detvarmindag.blogg.se som också gjort heddern till nya designen tack till dig upptäckte att på hans dator så är problemet fortfarande kvar!
Därför så måste jag ju fråga er som läser om problemet är löst för er eller om ni fortfrande har problem med att sidospalen hoppar ner och sen skulle det ju vara kul  om ni kunde säga vad ni tycker om den lilla förändringen och gillar ni den inte får ni gärna skriva varför?
Ha det super!

edit: tryck gärna f5 några gånger för att allt ska blir rätt!

fredag woho!

2009-05-08 @ 12:54:08
Undra vad grejen är med att det ofta blir så mycket blommor/ växter och buskar i alla fotobloggar känner ävan att detta gäller här men vad är igentligen grejen , visst det blir ofta snygga bilder men har vi hobbyfotografer inte så bra fantasi eller är det bara jag som tycker det blir lite mycket blommor i våra bloggar kanske?

jaja nu ska vi inte klaga det är fredag!

what´s behind this door?

2009-05-07 @ 20:52:04
Idag fick det bli lite nya bilder kände, att det var ett tag sen det hände något här på bloggen! har inte tid att skriva så jätte mycket men kan säg att under detta lilla uppehåll så har jag fyllt år 17 år faktist så nu är det bara ett år kvar till de magiska 18 vilket känns jävligt skön. Jag sålde också för en timme sen min moppe. kännde att jag inte kunnde ha kvar den längre men en liten trå i ögat fick man endå när man såg den åka iväg!