sommarjobb!

2009-06-15 @ 14:35:03

Idag är det min första dag på sommarjobbet men för mig är det inte så stort efter som jag jobbar året runt  så det är bara kul att jobba heltid nu några veckor i sommar. Någon mer som ska jobba i sommar kanske försöker någon få ihop pengar till några kamera grejer? Idag har jag bara sovit ut och varit mellan datorn och tvn mest hela tiden men snart ska jag gå och jobba kände att jag behövde vila lite inan jobbet och efter min lilla tripp till västervik.
kan även avslöja att jag jobbar på en ny design hade en som var nästan klar men igår så kändes det bara inte rätt så jag satt uppe sent i natt och fixade på en ny men den är fortfarande långt ifrån klar.

Västervik igen!

2009-06-14 @ 00:15:48
Man har ju praktist taget flyttat ner hit känns det som, men jag ska säga er att det är riktigt härligt att komma ner hit ibland! Och nu är det heller inte många dagar innan jag drar på Peace&Love, ska bli sjukt  kul en vecka i tält med massa polare och musik hur bra får det bli! Västervik betyder ju som vanligt massor med bilder och så även denna gång men nu blev temat lite mer porträtt & ideer med vatten inspiration eftersom vädret inte var det bästa. Så tycktill om bilderna nedan!

Det  har faktiskt blivit dags för sommarlov sen senaste uppdateringen vilket som vanligt är otrligt skönt men i år fanns inte den där avslutnings känslan som man brukar ha i kroppen när man slutar om det beror på vädret som vi hade, eller vad felet var vet jag inte men många hade samma konstiga känsla som jag. Det var mer höstlov än sommarlov. Sommarlov betyder ju även för min del jobbsäsong och pengar. Pengarna kommer ju komma till användning i augusti när familjen åker till New York!


Bilder!

2009-06-06 @ 16:35:24

Vatten!

2009-06-04 @ 17:20:29
Regn,regn och mera regn ungefär så har de senaste dagrna sett ut, riktigt tråkigt faktist som idag då vi har varit lediga från skolan  så ska det ju självklart vara kallt och regna så det har inte varit sådär jätte mycket att göra. Men regnet inspererade mig lite till att ta lite vattenbilder har liksom aldrig lyckats få till det riktigt bra men idag gick det lite bättre men inte lika bra som jag vill att det ska bli. Jag har också insett hur mycket bättre resultatet skulle bli om man hade haft ett macro objektiv men man får ta det man har.
Gjorde 3 varianter av samma bild den med rött vatten är orginal och dom andra har jag ändrat vatten färg på i photoshop vilken blev bäst nu då?

Onödig skola!

2009-06-02 @ 21:33:36
Vad är felet på svensk skola betygen har satts för länge sen men endå så måste man gå i skolan, varför kan man inte bra få sommar lov då vi endå inte gör något när vi väll är där. Men samtidigt är det en härlig tid i skolan då man bara kan glida runt njuta av vädret och spela fotboll på rasterna och förhoppningsvis får folk bra betyg också! men nu är det inte långt kvar bara 5 dagar faktist ska bli skönt med lov eller vad säger ni?
Sitter här och funderar på om man ska betälla lite små saker till kameran men så slår det ju en att allt är så jävla dyrt och då kan man inte riktigt betämma sig jobbigt faktist menmen nu får det bli en bild som avslut!