sommar

2009-07-17 @ 16:15:21

I dag är det pricis en månad kvar till man börjar skolan, men att tänka så känns ju inte så kul så vi skriver att det är 4 veckor av härlig sommar kvar. Det är också 16 dagar kvar tills jag åker till New York vilket ska bli overhört kul. Har aldrig varit där förut så ser fram mot det super mycket sen så blir det ju inte bättre av att jakob min kusin är där just nu och då man pratar med honnom så får man bara höra hur underbar den staden är! men nu måste jag ta vara på det fina vädret som har hittat till stockholm.


11/7-2009

2009-07-11 @ 19:21:28

Regn

2009-07-07 @ 17:01:39Pricis hemkommen från jobbet har jobbat 4 dagar i sträck nu och ska även jobba morgon börjar faktist bli lite små trött, men det är ju värt det när lönen kommer sen!
Har även uptäckt hur kul det är att köra bil, började övningsköra i förra veckan och jag är helt fast det så otroligt roligt när man har fått koll på allt och det går bra så nu ska det där körkortet snart bli mitt.


peace and love!

2009-07-02 @ 16:08:51
Då var man hemma. Har haft några dagar på mig att försöka återhämta mig efter denna fantastiska vecka som man sent kommer att glömma och för er som inte vet vad jag pratar om så är det självklart peace and love som var i borlänge förra veckan. Veckan kan bara beskrivas som GRYM.
De senaste dagarna har jag bara vilat och jobbat lite men också som ni ser förändrat bloggen ganska mycket hade tröttnat på den gammla designen vilket jag har en tendens att göra men denna gillar helt klart godkännt. eller vad säger ni? Det finns fortfarande lite buggar eller vad man ska säga vissa länkar över headen funkar inte men det bror på att jag inte har något att lägga i vissa katigorier men det kommer att komma så smått. Men när ni ska komentera så kommer ni se att inte hela designen finns på den sidan där ni kommenterar med det ska jag fixa så fort jag har tid.
Annars måste jag bara säga att det är så sjukt jävla varmt ute inte för att klaga men det är fan 34 grader ute, det är vid sånna här dagar man önskar att man hade pool.
Har ju inte heller blivit något fotograferande på senast av självklara andledningar men något måste man ju lägga upp i varje inlägg så efter lite letande fick det bli denna.