helt enkelt bara bilder!

2009-04-26 @ 17:55:49sommar, värme och glädje!

2009-04-25 @ 13:27:24
kan det bli bättre väder en så här? men det roligaste med sånt härnt väder är den otroliga glädje den skapar man blir lika förvånad varje vår och därför kan jag inte sitta här och skriva heladagen untan nu ska jag ut och skrika vårskriken!
lite bilder igen!

2009-04-19 @ 19:11:44
Nu var det dax för bilder igen men dessa är inte direkt nytagna men endå och det fick bli lite trafiktema över dettainlägg!


Tiltshift

2009-04-14 @ 18:46:44
Satt här och kollade runt lite på nätet och hitta en tiltshiftmaker som gör om bilderna så att det ser ut som om du har använt ett tilitshift objektiv lite coolt faktist och självklart så var jag ju tvungen och testa! känns som man alldrig bilr riktigt nöjd ska jag flytta focus lite till ska jag ändra på det men men här är mitt resultat.


Vill ni också testa så kan ni kilcka här!

jobba

2009-04-12 @ 19:37:19
Idag så har jag jobbat hela dagen mellan 8-17 men när man titta ut och såg det fina vårvädret var det inte lika kul att jobba längre men det var inte så mycket att göra i dag så det var lungt!
När jag kom hem så blev det snart mat och det bjöds på tacos!

webläsare

2009-04-11 @ 21:36:15
upptäckte pricis att om man kollar på min blogg med internet explorer så försvinner sido spalten den där det står katigorier, senaste inläggen och det dära så därför råder jag er att läsa bloggen med mozilla firefox för då ser allt ut som det ska!

bilder design och allt möjligt!

2009-04-11 @ 18:38:21
Nu var det dax igen att ändra om designen inte för att jag inte gilla föra utan föra att jag ville ha en bredare blogg så att det får plats mer högupplösta bilder då det planeras ett nytt kamera inköp men mer om det senare.

Idag och i fredags har det ju varit super väder så då har man ju varit ute hela dagarna, igår så damma jag av moppen och tog med cribbe och åkte runt lite bland annat till sickla och nacka forum vilkat har blivit en tradition för oss men snart ska ju moppen säljas, så man får väll passa på nu medans man kan. Man var ju också tvungen att svänga in på mediamarkt och stå och hålla i alla grymma kameror som dom har frame vilket är underbart och samtidigt deprimerande då man får ångest över att man inte har världens största plsånbok.
idag då så har jag varit med cribbe igen och spelat fotboll sen träffa vi erik drog då upp till globen och chilla lite.
men lite bilder har det blivit också för att sprida lite vår glädje här på bloggen!Ha det suuuuper nu i vår vädret!

trysil, aik & bilder

2009-04-05 @ 18:51:09
jaa nu var det ett tag sen det blev något inlägg men har varit dåligt med bilder och inte direkt kännt för att blogga men nu får det bli en uppdatering.
I går kom jag hem från trysil där jag har varit med släkten i en hel vecka och jag kan inte säga annat en att det var helt underbart vi bodde super pricis vid backen och vädret var mer en bara bra, klar blå himmel och sol nästan varje dag och på köpet fick man ju sig en liten bränna men det ända minuset var att jakob min kusin bröt överarmen vi lider med dig!
Den stora saken som gör att jag bloggar idag är nog glädjen över att aik i dag vann deras premiär match mot halmstad med 1-0 så mitt aik hjärta slår lite extra just nu.
men lite bilder måste jag ju bjuda på också har inte hunnit fixa så många men några trysil bilder ska ni få se!